Досвід застосування Pexgol для відкритих робіт

Об’єм: 410 м.куб/год

Тиск: 7 бар 

Тип рідини: Дощові води

Труба Pexgol 10", SDR 11 500метрів

   Провідна компанія, що займається розвідкою, експлуатацією та збагаченням залізної руди, використовували систему трубопроводів зТрубопроводи стійкі до УФ променів , Pexgol поліетилену високої щільності для дренажу води з кар'єру. Ультрафіолетове випромінювання може негативно впливати на деякі види трубопроводів, спричиняючи їхнє старіння, деформацію, тріщини та втрату міцності. Тому для такого застосування, як відкрите видобування залізної руди необхідно використовувати трубопроводи, які мають стійкість до УФ променів. Стійкість до УФ променів залежить від матеріалу трубопроводу, його товщини, кольору, покриття та способу монтажу. Зазвичай, трубопроводи з металу мають високу стійкість до УФ променів, але вони можуть бути схильні до корозії, абразивного зносу, термічних деформацій та високої вартості монтажу. Тому для деяких застосувань більш підходящими можуть бути трубопроводи з полімерних матеріалів, таких як зшитий (струкутрований поліетилен). Одним з найбільш стійких до УФ променів полімерних матеріалів є ПЕХ, або зшитий поліетилен. Цей матеріал отримують шляхом зшивання молекул поліетилену під високим тиском та температурою, що призводить до створення міцних хімічних зв’язків між ними. Такий матеріал має високу молекулярну масу та трьохмірну структуру, що надає йому високу стійкість до механічних пошкоджень, температурних коливань, абразивного зносу, корозії та УФ променів.

   Глибина кар'єру постійно збільшувалась і клієнт зіткнувся з проблемою постійного переміщення насосів та трубопроводів. Постійне переміщення сталевих труб вимагали значної робочої сили, двох кранів та спеціального транспорту для переміщення труби. Крім того, прокладання таких труб вимагало використання більшої кількості труб для формування згинання- кривих траси труб, щоб запобігти протіканню в місцях з'єднань.

   Було підібрано трубопровідні системи ТМ «Pexgol» 254-мм труби SDR 11. Вони були підібрані не тільки для вирішення потреби в дренажі, а також забезпечити неперевершену гнучкість в умовах гірничодобувної промисловості, де поверхні мають берми та різні перепади висот на ділянці водовідведення з карєру. Промислові трубопроводи Pexgol можна було легко перетягнути для переміщення кар'єром без ризику пошкодження. Більше того, ці труби можуть легко встановлюватися та за потребою буксируватися для оптимального дренажу за рахунок гнучкості та довгомірності. Цілком процес монтажу був виконаний в одну зміну без будь-якої спеціальної підготовки поверхні. Аргументом для вибору труби Pexgol стала чудова корозійна та УФ стійкість, гнучкість та швидкість установки.

 
 
ПП "Фловекс"
Офіційний представник PEXGOL в Україні
ЦУРУМІ
Шламові глибинні насоси Tsurumi для складних завдань
2
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: