Коррозійно стійка водопідйомна труба для свердловини

 Середовище: морська вода 

Температура: 21°C тиск 11 бар

Труби Pexgol 250 мм, SDR 11,клас 15, довжина 243 метрів

 

Завдання

 На виробництві компанії,яка займається виробництвом ягід, виникла потреба в перекачуванні води. Постала задача підібрати ефективне та рентабельне рішення для транспортування морської води з неглибоких свердловин до  очисно-опріснювального заводу.

  Неглибокі свердловини, які пробурені біля моря, повинні бути побудовані з корозійностійких труб, здатних витримати вагу водяного стовпа та занурювального насосу вагою понад 1250 кг.

  Спочатку компанія BerryMex розглядала можливість використання композитних труб як ПВХ або ХПВХ, але вони не здатні втримати вагу насосу та є ризик втрати насосу. Інші варіанти, труби з нержавіючої сталі або супердуплекс, по ціні виявились занадто дорогими, враховуючи також процес монтажу.

   Pexgol представила свою інноваційну трубу зі зшитого поліетилену (PE-X) як корозійно-стійке рішення, здатне витримувати необхідну вагу. Крім того, низький коефіцієнт шорсткості труб Pexgol запобігає утворенню накипу, що подовжує термін їх служби і зводить до мінімуму перерви в обслуговуванні.

   З моменту встановлення труби Pexgol продемонстрували виняткову продуктивність.

  В чотирьох  свердловинах BerryMex, без проблем була встановлена водопідйомна труба Pexgol. Час установки в кожній свердловині не перевищував 4 годин, що демонструє ефективність застосування.

  Представники компанії власними силами та інженерним персоналом змогли легко зібрати труби Pexgol  за допомогою електромуфтових муфт і затискачів на сталевій опорній плиті та крану. Для кожної свердловини потрібно лише два з’єднання  для монтажу бурта під фланець та ЕФ коліна. Промислові трубопровідні системи Pexgol - економічно ефективне та  довговічне рішення.

 
 
ПП "Фловекс"
Офіційний представник PEXGOL в Україні
ЦУРУМІ
Шламові глибинні насоси Tsurumi для складних завдань
2
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: