Переваги застосування труби для скважинного насосу

    На ринку дуже багато видів труб для будівництва та облаштування свердловин. А саме, хочеться приділити увагу  водопідйомній трубі. Найбільш поширеними матеріалами труби до насосу залишається: пластик та метал. Свердловини зазвичай виходять з ладу через проблеми, пов'язаних з корозією і утворенням відкладень. Через корозію сітчасті фільтри пошкоджуються, і разом з водою виходять частинки піску. Через утворення осаду та налипання діаметр труби зменшується, і, отже, труба свердловини стає непридатною для експлуатації.

      Пластикова або ПЕ водопідйомна труба мають переваги за ціною і корозійної стійкості, гладкістю внутрішньої поверхні. Найбільший сегмент застосування-побутові неглибокі свердловини (за рахунок обмеження по тиску і великого коефіцієнта поздовжнього розтягування). У той час, як труби з металу встановлюються в основному для промислових об'єктів в комплексі з продуктивним занурювальним свердловинним насосом. У зв'язку з великою мінералізацією води або рівнем солей і ін. чинників досить часто доводиться обслуговувати насоси. Металева водопідйомна труба негнучка і обслуговування таких свердловин досить трудомістка й витратна справа.

        Ці проблеми, пов'язані з використанням традиційних матеріалів труб, повністю усунені в трубах із зшитого поліетилену ТМ «PEXGOL». Вони ідеально підходять для промислового застосування як водопідйомна або дренажна труба (для водовідведення). Це такий поліетилен, у якого високомолекулярні лінійні ланцюжка макромолекул з'єднуються ( «зшиваються») між собою поперечними зв'язками зі створенням Х-сітчастої структури. Труба із зшитого поліетилену поставляється в бобінах в діаметрі від 125 мм і вище, в порівнянні зі звичайними поліетиленовими трубами. Це варто врахувати, так як діаметр труб в установці також важливий для досягнення хороших результатів свердловини. Труба малого діаметра створить більше тертя, ніж труба більшого діаметру, тому для обліку втрат на тертя потрібно більший тиск і, отже, більше кіловат.

ХАРАКТЕРИСТИКИ І ПЕРЕВАГИ для труби із зшитого поліетилену в якості водопідйомної труби для свердловинного насосу:

- Легка вага для монтажу та обслуговування.

- Стійкість до корозії.

-Низький опір тертю (дуже гладка всередині).

-Стійкість до низьких і високих температур експлуатації.

-Гарантована глибина установки 300м.

-Можлива прокладка 1 цільним шматком. Труба не перекручується при запуску.

-Можливий демонтаж труби з водою.
-Низький коефіцієнт розтягнення і висока міцність.

- Матеріал стійкий до подряпин і зовнішніх пошкоджень, руху ґрунтів та ін.

 -Великий асортимент фітингів для з'єднання з насосом і оголовка свердловини .

   З використанням труб Pexgol у Вас буде швидкий, легкий і безпечний процес установки свердловинного насосу. З'єднання водопідійомної труби Pexgol сумісно з насосами провідних світових виробників: Grundfos, K.S.B., Pleuger, Wilo-Salmson, DAB, EMU, EMS та інших.

 

 
 
ПП "Фловекс"
Офіційний представник PEXGOL в Україні
ЦУРУМІ
Шламові глибинні насоси Tsurumi для складних завдань
2
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: