Полімерна захисна труба для прокладки волоконного-оптичного кабелю

Труба  Pexgol Ø 50 mm 15 клас

Труба  Pexgol Ø 63 mm 15 клас

Довжина: прокладка в шахті без опор протяжністю 500м

Загальна довжина 50 мм- 14 050 м, 63 мм- 9 100 м.

Задача: прокласти волоконно-оптичний кабель в стовбурі шахти глибиною 500 м вниз без додаткових кріплень та подальше горизонтальне прокладання на опорах. Важливою особливістю вибору матеріалу захисної труби була здатність до низького розтягнення та високої міцності трубопроводу та стійкості до механічних пошкоджень при падінні каменів чи інших факторах. Іншим вагомим аргументом на користь вибору труб Pexgol стало те, що ці  трубопроводи після укладки та монтажу потрібно було залити бетоном, що б гарантувало їх стабільне розміщення в шахті згідно затвердженого проекту.  Труби із зшитого поліетилену володіють чудовими термостійкими характеристикими, що гарантує роботу трубопроводу на весь період експлуатації.

Форма поставки труби гарантувала швидкий монтаж: 63-міліметрова труба постачалася в 13 котушках по 700 м кожна, а труба 50 мм була представлена -в 13 котушках по 1080 м кожна. Було прокладено 14 паралельних ліній трубопроводу, в шахті для фіксації захисної пластикової труби були зроблені опори через кожні 1,5м. Для утримання труби при вході в шахту був застосований подвійний механічний 2х секційний фітинг.

ПЕРЕВАГИ ЗАХИСНОЇ ТРУБИ PEXGOL для кабелю:

  • Труба повністю стійка до ультрафіолету і може бути застосована як альтернатива гофрованої труби для кабелю. За рахунок унікальних особливостей та структури матеріалу труба доступна навіть в 315-міліметровому зовнішньому діаметрі довгими секціями.
  • Матеріал полімерної труби для захисту кабелів повністю однорідний та гладкий, що забезпечує швидку протяжку кабелю всередині. Труба Pexgol не має ребер жорсткості, але особлива структура молекулярних зв*язків досить міцна, що забезпечує повний захист від навантажень та ударів при прокладці під землею чи при заливці бетоном.
  • Тривалий строк служби труб ( понад 50 років) у ґрунті дає змогу замінювати прокладені в них кабелі без порушення покриття дороги та знижувати експлуатаційні витрати.
 
 
ПП "Фловекс"
Офіційний представник PEXGOL в Україні
ЦУРУМІ
Шламові глибинні насоси Tsurumi для складних завдань
2
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: