Промислові трубопроводи

Головними чинниками надійності трубопроводів та тривалості їх безаварійної роботи є правильний вибір матеріалів, проектування та монтаж, періодичність та плановість профілактичного огляду та ін. Саме тому компанія «Голан Пластик Продактс» почала виготовляти промислові трубопроводи великих діаметрів із зшитого поліетилену націлені для задоволення потреб промислового ринку.

За рахунок унікальності матеріалу трубопровідні системи Pexgol застосовуються у багатьох галузях промисловості, де потрібні надійні системи, стійкі до надзвичайно складних та жорстких умов експлуатації. Завдяки таким характеристикам, як стійкість до стирання, корозії та хімічної стійкості, їх можна використовувати для транспортування: води, стічних вод з вмістом кислот, високотемпературних речовин та висококонцентрованих хімічних речовин, суспензій чи сильно абразивних матеріалів.

 

ПЕРЕВАГИ ПРОМИСЛОВИХ ТРУБОПРОВОДІВ Pexgol:

1) Корозійна стійкість, гнучкість та довговимірність. Основною проблемою, що перешкоджає безперервній та ефективній експлуатації трубопровідних систем, є корозійне руйнування трубопроводів, результатом чого стають їх пориви, особливо по зварних швах чи в місцях з’єднань. З використанням трубопровідних систем Pexgol Ви можете цього уникнути, так як це в першу чергу пластикові труби, то вони стійкі до корозії, прямих УФ променів та впливу високих та низьких температур.

Другою унікальною перевагою є їх гнучкість, що дає змогу поставити трубу в котушках чи на металевих кордах, намоткою в 100 чи 200 метрів. Така можливість поставки значно пришвидшує процес установки та зменшує к-сть з’єднань на лінії трубопроводу.

2) Дуже низький коефіцієнт абсолютної шорсткості матеріалу. Це дозволяє уникнути налипання та утворення осаду в трубі протягом всього строку експлуатації та забезпечує високу стійкість до стирання.

3) Широкий спектр стійкості до хімічних сполук та кислот. Промислові трубопровіди Pexgol придатні для транспортування різних типів кислот та сполук при температурах транспортування 40,60,80 чи 100 С.

4) Легка вага та швидкий монтаж. Доступні варіанти різних типів з’єднань. Монтаж можна здійснювати без обов’язкової пісчаної подушки, на опорах, під землею, у воді та під різними об’єктами. Також за рахунок міцності та стійкості до зовнішніх механічних пошкоджень можна використовувати в процесі горизонтально направленого буріння чи  прокладки «труба в трубі».

 
 
ПП "Фловекс"
Офіційний представник PEXGOL в Україні
ЦУРУМІ
Шламові глибинні насоси Tsurumi для складних завдань
2
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: