Транспортування води в складній місцевості


2019 Перу                                                                                                                   Виготовлення трубопроводу для транспортування під тиском в 54 бари

     У кар'єрі Cuajone (Корпорація Southern Copper) потрібно було встановити на висоті 400 метрів трубопровід. Ця лінія повинна транспортувати річкову воду. Цей трубопровід повинен перетнути 2 крутих схили і пройти по складній кам'янистій місцевості з наявністю великих скель без під'їзних шляхів і наявністю несприятливих кліматичних умов для будь-яких робіт.

   Розрахунковий тиск в зоні найбільшого тиску на лінії трубопроводу складав 54 бари. Фахівцями компанії «Golan Plastic Products LTD», під даний проект, була виготовлена ​​труба із сшитого поліетилену для зони найбільшого тиску (54 бари), а для інших секцій були поставлені труби на 30, 26, 21 і 15 бар. Всі секції трубопроводів були поставлені в катушках великої довжини, що дозволило розробити план монтажу з більш високою продуктивністю в порівнянні з іншими матеріалами. Рішення також включало конструкцію спеціальних з'єднань і фітингів, враховуючи, що під час переміщення і буксирування місце з'єднання (ЕФ муфта, міст фіксації) буде стикатися з усіма видами перешкод (каміння, скелі, дерева і т. ін.).  

Довжина лінії трубопроводу склала 1034 м з наявністю тільки 14 місць з'єднань.

 
 
ПП "Фловекс"
Офіційний представник PEXGOL в Україні
ЦУРУМІ
Шламові глибинні насоси Tsurumi для складних завдань
2
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: