Труби для харчової та переробної промисловості

   Трубопровідні системи Pexgol  успішно можуть застосовуватись в сфері виробництва цукру, етилового спирту та виробництві напоїв та інших харчових продуктів. При процесі дистиляції температура коливається між 60 та 80 градусів, і в таких процесах традиційно використовують металеві труби. Найкращою альтернативою стануть труби із зшитого поліетилену за рахунок своєї стійкості до корозії, зручності монтажу та високої термостійкості матеріалу.

  Трубопровідними системи Пексгол можна транспортувати спирти та рідини. Стійкість до корозії є одним з вагомих переваг труб Pexgol.  Чудова стійкість до корозії труб Pexgol   є результатом унікальної структури зшитого поліетилену, який володіє чудовою міцністю, стійкістю,стійкістю до корозії, як правило, більш високою ніж у металевих труб.

 Pexgol є найкращим рішенням для транспортування відходів харчової чи переробної промисловості. У харчовій промисловості дуже часто виникає потреба транспортування пульпи та абразивних рідин для утилізації. Стійкість труб Pexgol до зносу в 3-5 разів вища, ніж у звичайних сталевих труб. Одним із найпоширеніших процесів є транспортування масляної пульпи, яка часто створює проблему осадження при температурах від 70 до 80 °C. Завдяки своїм якостям, труби Pexgol є ідеальним рішенням для цих потреб.

  Харчова промисловість та виробництво напоїв залежить від матеріалів, що використовуються при переробці, які не повинні забруднювати продукт. Зазвичай використовуються реактори підвищення температури рідин, щоб сприяти технологічним процесам. У цих випадках висока стійкість труби з зшитого поліетилену до температур і корозії забезпечують більш тривалий термін експлуатації трубопроводу без ризику утворення іржі, яка може змішуватися з рідиною, що транспортується.У всіх процесах харчової промисловості  виробникам потрібно підтримувати постійну циркуляцію гарячої води (від 70 до 85 ° C) з певною концентрацією хлору для очищення інструментів та робочого обладнання. Для цих цілей зазвичай використовується нержавіюча сталь, але крім своєї дорогої ціни, вона також може представляти серйозні проблеми корозії у зв'язку з розвитком бактерій від з'єднання хлору та кальцію за високих температур.

   Промислові трубопроводи Pexgol  економічне рішення для цієї сфери, просте та ефективне при встановленні та обслуговуванні.

Трубопроводи для транспортування меляси

    Крім транспортування рідин при дистиляції, труби Пексгол також можуть застосовуватись для транспортування меляси. Меляса бурякова - один з найцінніших відходів бурякоцукрового виробництва.У сучасному кормовому виробництві для забезпечення в раціонах тварин необхідної кількості 5 вуглеводів використовують, як правило, бурякову мелясу. Найбільші труднощі в її використанні обумовлені тим, що меляса являє собою в'язку важкотекучу рідину, що застигає при температурі +16 °C, і для її перекачування по трубах необхідний нагрів до температури 50- 60 °C. Трубопроводи Пексгол можуть бути ізольовані додатково для підтримки потрібного температурного режиму транспортування. Матеріал трубопроводів із зшитого поліетилену має унікальну гладкість внутрішньої поверхні стінок, що забезпечить найкращу швидкість транспортування в'язкої меляси.

Трубопровідні пластикові системи Пексголь можуть застосовуватись у процесах:

- Транспортування оборотної чи освітленої води.

- Транспортування гарячої води.

- Транспортування відходів - шламопроводи.

- Транспортування вязкотекучих рідин.

Переваги застосування труб Pexgol:

-Відсутні технологічні зупинки для ремонту трубопроводів та профілактичного огляду за рахунок довшого терміну експлуатації.

- Можливість поставки труби в бухтах довговимірними секціями спрощує та пришвидшує процес монтажу.

- Відмінна стійкість до налипання всередині труби та утворення осаду на стінках труби.

- Стійкість до сірчаної кислоти, хлору та інших продуктів.

 

 
 
ПП "Фловекс"
Офіційний представник PEXGOL в Україні
ЦУРУМІ
Шламові глибинні насоси Tsurumi для складних завдань
2
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: