Труби із зшитого поліетилену для промислової каналізації

  Полімерні трубопроводи давно знайшли широке застосування в безтраншейних технологіях при будівництві та реконструкції мереж водопостачання та каналізації. Це обумовлено такими властивостями труб, як гнучкість, легка вага, швидкість монтажу і, як наслідок, можливість протягування довгомірних відрізків трубопроводу. Однак поряд з явними перевагами ПЕ труб існує і важлива проблема: утворення пошкоджень на поверхні труб під час їх транспортування, протягування всередині старих зношених трубопроводів, що призводить до виникнення напружень в місцях подряпин і зниження максимального робочого тиску.

    На жаль, очищення старого трубопроводу від сміття і відкладень часто не дає потрібного результату. Отже, необхідно захистити поверхню труби від механічних пошкоджень під час протягування. Найбільш ефективним рішенням даної проблеми є застосування промислових  труб Pexgol із молекулярно-зшитого поліетилену. Такі труби не мають захисного покриття, а вся труба і товщина стінка є міцним зносостійким матеріалом. Хімічно зшитий поліетилен в процесі виробництва формує молекулярно-поперечні зв'язки, які дуже стійкі до повільного поширення тріщин та пошкоджень, до раптових механічних пошкоджень і розповсюдженню швидких тріщин, механічних пошкоджень та динамічних навантажень.

 

   Такі труби використовуються при траншейній прокладці без використання піщаної подушки та засипки, при прокладці в нестійких і рухомих ґрунтах, а також при використанні безтраншейних технологій: горизонтально направленого буріння, складних гірських умовах та хімічно-агресивних середовищах.

    Ще однією важливою перевагою є те, що труби стійкі до утворення вакууму і володіють гарною гідростатичною стійкістю при різних температурах і рівнях напруги. Відмінною особливістю від поліетиленових труб є те, що труби Pexgol навіть в 125 мм діаметрі поставляються в котушках / бобінах і ця можливість поставки довгомірними відрізками, збільшує надійність лінії та прискорює процес монтажу.

    Ці властивості дають промисловим трубопроодам Pexgol істотні переваги перед звичайними трубами з поліетилену і роблять їх незамінними в будівництві нових чи реконструкції зношених водопровідних та каналізаційних мереж з застосуванням горизонтально направленого буріння в різних сферах застосування

 

 
 
ПП "Фловекс"
Офіційний представник PEXGOL в Україні
ЦУРУМІ
Шламові глибинні насоси Tsurumi для складних завдань
2
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: