Трубопровід Pexgol для водовідведення

Робочий тиск: 30 бар.

Середовище: дренаж води на кар'єрі.

Труба: Pexgol 315 мм класу 32, загальна довжина 3240 метрів.

Завдання: Через брак часу гірничодобувна компанія потребувала трубопроводу для водовідведення  з нижніх рівнів видобутку кар'єра по вертикальних уступах вгору, установка якого не заважала б зупинки видобутку корисних копалин і продовжувала роботу ліній водовідведення в найкоротші терміни.

Було підібрано трубопровід загальним метражем 3240 метрів труби Pexgol 315 мм класу 32. Проєкт складався з 5 насосних станцій, з відводами до 200 метрів між берегами, з подвійними лініями Pexgol 315 мм класу 32.

Для проєктування з'єднань у відводах використовувалися муфти EF, металева арматура та додаткові підсилювальні обжимні фітинги.

Чому саме трубопроводи Pexgol:

1) Довгомірний формат поставки. Єдина труба яка поставляється в розмірі 315 мм довжиною 1 секції близько 95метрів!

2) Природна гнучкість, яка дала змогу прокласти трубу прямо по уступах кар'єра вертикально, економлячи водночас метраж труби, адже прокладають трасу не в обхід, а по прямій одразу вгору.

3) Швидкість установки. 1ділянка в 200 метрів мала тільки 1е з'єднання. Що забезпечило швидку збірку трубопроводу і його надійну експлуатацію. Можливість буксирувати трубу і опускати по уступах кам'янистої поверхні кар'єру, що гарантує безпечну подальшу роботу трубопроводу і стійкість до подряпин і поширенню тріщин за рахунок унікальних властивостей матеріалу.

 

 
 
ПП "Фловекс"
Офіційний представник PEXGOL в Україні
ЦУРУМІ
Шламові глибинні насоси Tsurumi для складних завдань
2
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: