Зносостійка труба із зшитого поліетилену Pexgol

  Зносостійка труба сьогодні  потрібна практично на кожному підприємстві. Зносостійкі труби широко застосовуються для транспортування води на кар’єрі по відкритій видобутці гірської породи чи транспортування пульпи на збагачувальну фабрику, в шахті для подачі повітря, транспортування згущеної пульпи на шламовідстійник, транспортування концентрату соляної чи сірчаної кислоти, транспортування титанового шлаку, золи та інших абразивних чи хімічних речовин.

 Для кожного виробничого підприємства є свої важливі параметри по зносу. ЦЕ можуть бути:

  1. Корозійна стійкість. Труба із зшитого поліетилену це полімерний пластиковий виріб, який володіє такою характеристикою. Більш того труба із PEX-a стійка до великого переліку хімічно-агресивних речовин та кислот (азотної, фосфорної, сірчаної, соляної, каустичної соди та ін.). За повним переліком транспортування можливих хімічно-агресивних сполук, можливої температури та концентрації звертайтесь з запитом до менеджера.
     
  2. Стійкість до окислення. Труби із зшитого поліетилену PEX-a в порівнянні зі звичайними поліетиленовими трубами стійкі до прямих УФ-променів та до окислення ( їх можна прокладати під землею та в агресивному середовищі).
     
  3. Стійкість до температурного коливання. Витримують від -50 та до +120 градусів. Труби повністю стійкі до однорідного замерзання.
     
  4. Ударостійкість та стійкість до утворення тріщин. Збої, викликані пошкодженням гострого каміння/ точковими навантаженням, змусили виробників труб з поліетилену (ПЕ100) покладатися на використання піску при прокладці труб / засипці і т.д. І тільки труби із зшитого поліетилену, а особливо PEX-а, як відомо, непроникні і стійкі для SLOW CRACK GROWTH ( повільного утворення тріщин) і немає потреби у використанні піску при інсталяції та прокладці труб. Також труби Pexgol володіють унікальною характеристикою RCP (Rapid Crack Propagation), коли  трубопровід під тиском піддають миттєвому механічному навантаженню (наїзд техніки, чи будь-який раптовий удар). Після удару/навантаження труба приймає свою форму, володіє кінетичною пам’яттю та міцністю.
     
  5. Стійкість до заростання (налипання на стінках). За рахунок унікальної гладкості внутрішньої поверхні матеріалу труби Пексголь зменшується супротив до руху речовини та зменшується к-сть налипання.
     
  6. Абразивне стирання. Дуже важливий показник для вибору матеріалу трубопроводу. Керуючись стандартом ISO15527 можна стверджувати, що трубопроводи із зшитого поліетилену в 4 рази більш зносостійкі в порівнянні з поліетиленовими трубами.

truba iz PEX-a v 4 rasu miznishe trubu iz PE100

Основні властивості матеріалу труби із зшитого поліетилену PEX-a TM Pexgol:

 
 
ПП "Фловекс"
Офіційний представник PEXGOL в Україні
ЦУРУМІ
Шламові глибинні насоси Tsurumi для складних завдань
2
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: